Janneke van der Tuin

janneke1Janneke van der Tuin is werkzaam als fysiotherapeute in de revalidatie. Zij begeleidt patiënten met tinnituslast en duizeligheid- en evenwichtsklachten. Daarnaast heeft zij Gezondheidswetenschappen (Arbeid en Gezondheid) gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Zij heeft vooral interesse in chronische, klachten/pijn, stress, slaapproblemen en vraagstukken met betrekking tot arbeid (participatie / re-integratie / preventie ziekteverzuim/vitaliteit en welzijn).  In de afgelopen jaren is zij door haar werk en de diverse cursussen die zij heeft gevolgd steeds meer geïnteresseerd geraakt in mindfulness en ACT. Sinds enkele jaren beoefent zij zelf dagelijks mindfulness.

In 2015 is zij opgeleid tot mindfulnesstrainer (MBCT)  en ACT therapeut bij opleidingsinstituut See True Opleidingen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in mindfulness op het werk en ACT en slaapcoaching.

Graag wil zij door het geven van trainingen het positieve wat zij ervaart door mindfulness en ACT aan zoveel mogelijk mensen meegeven.

janneke@be-aware-mindfulness.nl