Mindfulness+ werk

Heb jij vaker het gevoel dat je opgeslokt wordt door de hectiek van alledag, dat je van alles moet, moe wordt van weer een andere manier van werken, dat je er geen zin meer in hebt, het nut er niet van inziet en je gaat verzetten tegen de zoveelste verandering/aanpassing die van je wordt verwacht? Ervaar je hierdoor stress en mis je het gevoel van bevlogenheid? Zou je graag flexibeler willen omgaan met de uitdagingen op de werkvloer en weer de dingen doen waar jij achter staat? Dan is deze training bedoeld voor jou.

Mindfulness op het werk is een effectieve methode die je helpt om bewust(er) om te gaan met de uitdagingen, veranderingen, eisen en onzekerheden van het werk en de emoties en conflicten die daarmee gepaard gaan. Je leert mindfulness vaardigheden om in alle hectiek van het werk je waarden trouw te blijven en met bevlogenheid te blijven werken. Je wordt niet langer geleefd maar je bepaalt zelf de richting van je leven en werk.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor zowel werknemers, leidinggevenden als managers die graag mindfulness vaardigheden willen leren en daarmee een meer aandachtvolle houding op de werkvloer ontwikkelen.

Wat levert het op?

  • Beter om kunnen gaan met werkstress en negatieve emoties
  • Verhoging van werkplezier en meer bevlogenheid
  • Verbetering van werkrelaties
  • Verbetering van prestaties en langer en productiever kunnen doorwerken
  • Meer veerkracht en welzijn
  • Beter leiderschap

De training mindfulness op het werk is gebaseerd op de 8-weekse basistraining mindfulness(MBCT) en specifiek bedoeld voor op het werk. De training bestaat uit 6 sessies van 60 tot 90 minuten die wekelijks gegeven worden aan een groep van maximaal 12 personen. Er wordt gebruik gemaakt van korte oefeningen en het huiswerk vraagt van jou als deelnemer ongeveer 10 tot 15 minuten per dag. De training wordt incompany gegeven binnen een normale standaard werksetting/vergaderruimte, maar kan ook buiten het werk om gevolgd worden.

Aanmelden voor deze cursus kan via deze link.